Binary Option Affiliate Marketing – Binaire optie affiliate marketing

Binaire optie affiliate marketing

Nieuw in Binary affiliate programma’s? Hier is alles wat je moet weten om te beginnen.
Dus je hebt een paar dingen over Binary Options gehoord. Sommigen goed, sommige niet zo goed, en sommige gewoon gewoon verwarrend. Je kan niet eens zeker zijn hoe dit te laat staan hoe je een affiliate bent of begin met het promoten van dit instrument.

Goed nieuws. Dit artikel gaat al deze vragen voor u oplossen en misschien een paar dat u niet wist te vragen. Het gaat een definitie geven met enkele voorbeelden die makkelijk te begrijpen zijn. U zult zien hoe en waarom u binaire optiehandel moet promoten, hoe u zich aansluit bij een affiliate programma en u ziet zelfs enkele voorbeelden van het verdienstpotentieel dat deze programma’s bieden .

Wat zijn binaire opties

Binaire Opties zijn een simpel financieel instrument waarmee iedereen de prijsschommelingen in markten over de hele wereld kan verhandelen – zonder iets te bezitten.

Het is makkelijker om na te denken over deze opties als een kruising tussen de meer technische financiële handel en eenvoudig gokken. U selecteert in principe de markt waarin u geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld: NASDAQ-aandelenmarkt of EUR / USD-wisselkoerspaar, besluit of u denkt dat de prijs gedurende een bepaalde periode zal stijgen of omlaag en vervolgens de bijbehorende Binaire optie kopen.

TYPEN BINAIRE OPTIES

Aangezien deze Binary Option-markten zijn gegroeid, hebben platforms / makelaars verschillende soorten Binary Options aangeboden.

De traditionele methode – hierboven beschreven, is wat bekend staat als een ‚High-Low Binary Option‘ en is degene waarop we vandaag richten.

Andere die je misschien tegenkomt, zijn onder meer: ​​’One-Touch Binary Options‘ (waar de prijs alleen maar op een bepaald moment moet raken tijdens je opgegeven tijd) en een ‚Range Binary Option‘ (waarmee handelaren een hoog en laag kunnen selecteren om een Bereik de prijs zal fluctueren tussen tijdens het tijdstip van hun optie.)

Het zal afhangen van de specifieke makelaar over welke soorten binaire opties worden aangeboden, zodat u alleen maar een beetje onderzoek moet doen om ervoor te zorgen dat het type dat u wilt, wordt aangeboden bij het overwegen van een makelaar.

Wanneer u een Binaire optie koopt, moet u het vasthouden totdat het afwerkt (of ‚uitgevoerd‘ wordt.). Dit kan nog steeds variëren tussen makelaars en sommige kunnen u de handel laten verlaten voordat de optie wordt uitgevoerd, maar er zal over het algemeen Een lagere uitbetaling of een vergoeding in verband met deze actie zijn. U moet de voorwaarden voor elke makelaar lezen om hun exacte processen te achterhalen.

U.S. VS  REST OF THE WORLD

We nemen hier maar een seconde om te adviseren dat de Binary Option-markt een aantal grote verschillen heeft tussen de VS en de rest van de wereld.

Het belangrijkste is dat de meeste buitenlandse binaire optiemakelaars niet wettelijk mogen verkopen aan inwoners van de VS, tenzij ze zijn geregistreerd en gereguleerd bij de Securities Exchange Commission (SEC) of Commodities Futures Trading Commission (CFTC).

Dit betekent gewoon dat als u het idee overwegen om lid te worden van een Binary Options brokerage, moet u identificeren waar uw doelgroep woont en dus welke Binary Option makelaars geschikt zijn voor u om te promoten.

Als u zich richt op mensen die in de Verenigde Staten wonen, zou u wellicht een aantal Binary Option-platformen willen bekijken die daar werken.

Een handelsvoorbeeld

Een meer grondig voorbeeld van een traditionele High Low Binary Option-handel, inclusief enkele technische termen, wordt hieronder toegelicht:

Eerder heb ik gezegd dat je aan het Binary Option zou kunnen denken aan iets tussen een straight-up gok en een volledig geblazen financiële marktactiviteit zoals het kopen van aandelen of de handel in vreemde valuta.

Dit komt doordat Binary Options de financiële wereldmarkten gebruikt als basis voor het berekenen van het ‚win‘ of ‚lose‘ scenario voor de optie. Het is alsof je op de prijsverandering gaat spelen, omdat het gebaseerd is op echte wereldacties (en niet alleen een dobbelstenenroll of een kaartje), die iedereen die Binary Options verhandelt, meer in controle voelt, omdat ze beslissingen kunnen nemen op basis van onderzoek.

Binaire opties staan ​​ook bekend als ‚All-of-Nothing Options‘ of ‚Fixed-Price Options‘. Dit komt doordat er slechts twee uitkomsten zijn voor uw Binary Option-contract – u wint of verlies. En beide uitkomsten hebben vooraf bepaalde nummers.

Laten we zeggen dat u op zoek bent naar Bedrijf X. U heeft hun financiën bekeken, over hun bestuur gelezen en de laatste tijd positieve artikelen in het nieuws gezien. U bepaalt dat u dit bedrijf leuk vindt en het gevoel heeft dat het in waarde stijgt. Een methode om te investeren op basis van dit onderzoek is het kopen van een binaire optie. U kunt er een kopen dat de aandeelprijs van Bedrijf X op een bepaalde dag boven $ 12,54 om 15:15 uur bedraagt.

U betaalt 100 dollar voor uw binaire optie en het heeft een vooraf afgesproken uitbetaling van 65%. Dat betekent dat wanneer de optie wordt uitgevoerd (of voltooid) – dat om 15.15 uur op de bepaalde dag is die u koos bij het kopen van het product – u ofwel correct of fout bent met uw investering.

De aandelenprijs zal hoger zijn dan $ 12,54 zoals u dacht, of het zal lager zijn.

Als u gelijk had en de prijs hoger was op de aangegeven tijd, dan wint u (of uw optie is klaar met geld) en ontvangt u $ 165 terug.

Als je kwijt bent (eindig je ‚out of the money‘) ontvang je dan $ 0 terug.

Het maakt niet uit waar de prijs eindigt wanneer de optie wordt uitgevoerd, je kan niet meer dan $ 65 winnen en je kan niet minder dan $ 100 verliezen. Uw risico en opbrengst is van meet af aan vastgesteld.

Voor- en nadelen van het verhandelen van binaire opties

De eenvoudige aard van Binary Options betekent dat het een geweldig instrument is om mensen in de financiële wereld te laten betrokken worden zonder dat ze volledig moeten begrijpen hoe de sharemarket werkt of hoe te kopen en verkopen van buitenlandse valuta. Het is ook interessanter dan gewoon gokken omdat de resultaten zijn gebaseerd op echte wereldcontracten en activiteiten, waardoor beleggers meer controle krijgen in de resultaten.

Er zijn geen liquiditeitsbekommernissen, aangezien u geen onderliggende activa koopt en platforms / makelaars kunnen een aantal verschillende opties creëren, die veel variantie biedt voor handelaren om uit te kiezen. Dit betekent ook dat handelaren Binaire Opties kunnen kopen op basis van elke activaklasse over de hele wereld, waardoor ze blootgesteld worden aan elk gewenst product.

Het vastprijs aspect van deze opties biedt een beveiligingsnet in zekere zin dat u niet meer kunt verliezen dan de optiekosten. U kunt niet aansprakelijk worden gesteld voor verdere verliezen, ongeacht hoe ‚fout‘ of hoe ‚out-of-the-money‘ u was toen de Binary Option werd uitgevoerd. Aan de achterzijde wordt ook uw terugkeer of ‚winst‘ ingesteld op het vooraf bepaalde bedrag. Dit betekent dat bij het verhandelen van Binary Options het makkelijk is om de risicoprijsscenario’s te overwegen, aangezien u al uw exacte twee resultaten weet voordat u een aankoop doet.

Het nadeel van deze binaire opties is dat in tegenstelling tot traditionele opties, de houder geen recht heeft om de onderliggende activa te kopen of te verkopen. Dit betekent in het bovenstaande voorbeeld dat uw investering simpelweg de wijzigingen in de aandelenprijs van Bedrijf X weerspiegelt. Op geen tijd bezit u aandelen of heeft u de mogelijkheid om aandelen uit uw Binary Option te bezitten.

RISIC WAARSCHUWING

De handel in binaire opties is zeer speculatief, houdt in dat er een groot risico op verlies is en is niet geschikt voor iedereen, maar alleen voor beleggers die: a) de economische, juridische en andere risico’s begrijpen en bereid zijn; B) financieel in staat zijn om hun totale investering te verliezen; En (c) de kennis hebben om binaire optieshandel en de onderliggende activa te begrijpen.

Hoe werken binaire optie affiliate programma’s?

Nu u weet welke binaire opties zijn en hoe ze werken, moeten we leren hoe u zich kunt inschrijven om als affiliate op te treden en hoe u Binary Option-handel naar uw publiek kan promoten.

HOE TE REGISTREREN

Dit is het makkelijke deel. Het enige dat u hoeft te doen is door de beschikbare affiliate programma’s te doorzoeken en te vergelijken om de beste voor u te vinden. De diensten verschillen in termen van commissie tarieven, klantenservice en ondersteuning bij het creëren van advertenties en inhoud.

Zodra u weet wie u wilt registreren (en het kan meer zijn dan uw persoonlijke situatie) kunt u eenvoudig op hun aanmeldlink klikken, uw gegevens invullen om een account aan te maken en uw affiliate link te publiceren naar Jouw publiek.

Hier kan het een beetje lastig worden en waar sommige van u de programma’s de voorkeur geven aan meer klantenservice en ondersteuning over hogere commissie.

Hoe bevorder je Binary Option-handel naar uw publiek

Nu je een affiliate programma hebt aangemeld en je eigen affiliate link hebt, moet je overwegen hoe je dit aan je publiek kunt promoten om de beste resultaten te krijgen.

U heeft mogelijk elke maand een website met een bepaald aantal bezoekers, een speciale e-maillijst of misschien zelfs een groeiende Facebook-pagina of twitter-account. Er zijn veel vormen die je lijsten deze dagen kunnen gebruiken, maar maakt niet uit welk platform je gebruikt, het is belangrijk om je advertenties aan te passen aan je specifieke publiek.

Over het algemeen zijn er drie soorten verkeer geïnteresseerd in Binary Options trading; Traders, Gamblers en degenen die ‚online geld willen verdienen‘. Elk van hen heeft verschillende ‚behoeften‘ in termen van wat ze online zoeken en welk type advertentie of inhoud ze in een gebruiker omzetten en u die commissie verdienen.

Gokkers zijn waarschijnlijker na een opwinding of een snelle, eenvoudige manier om te beginnen. Zij kunnen aangetrokken worden door de knipperende banners of een interessante inschrijfbonus (als lid van een affiliate, kan uw programmapartner u enkele exclusieve aanmeldbonussen aanbieden die u kunt promoten.) Zorg ervoor dat u ze niet met diepgaande technische termen draagt Of zelfs te veel detail over wat Binary Options zijn.

De andere groep die niet technisch geïnteresseerd is, zijn degenen die vallen in de categorie ‚online willen verdienen‘. Deze mensen willen niet veel jargon of grote financiële zinnen in de toelichtingen, maar ze zullen meer verzorging nodig hebben dan de gokkers. Advertenties die deze groep richten, moeten het proces en het risico / de beloning die door Binary Options trading in leekbegrippen worden voorgesteld, duidelijk uitleggen en waarschijnlijk door verschillende voorbeelden lopen.

Traders zijn de laatste groep die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in Binary Options en zijn waarschijnlijk het meest ‚financieel‘ opgevoede publiek. U kunt gebruikmaken van meer technische termen in verklaringen en advertenties die meer informatie bevatten, diepgaande beoordelingen of vergelijkingen zullen waarschijnlijk effectiever zijn bij het bereiken van een conversie.

Nu we weten dat er verschillende platformen zijn waaraan uw publiek verbonden is en dat uw publiek kan vallen in verschillende categorieën verkeer op basis van hun behoeften, moeten we nadenken over de meest effectieve manier om uw affiliate link te leveren. Hier zijn een paar ideeën om u te beginnen:

 • Banners – dit is waarschijnlijk de meest voorkomende methode om uw affiliate link te promoten en betekent simpelweg het plaatsen van een banner op uw website of binnen een email. Dit lijkt op een andere advertentie, behalve dat uw uitbetaling mogelijk veel hoger is. Dit is ook het makkelijkst, aangezien de meeste affiliate programma’s al een aanbod van voorgebouwde banners hebben die u eenvoudig op uw webpagina kunt toevoegen. Waarschijnlijk om effectiever te zijn met het gokverkeerstype.
 • Discussie – als je publiek is gebouwd rond het beoordelen van financiële producten, of manieren om geld online te verdienen, dan kan het zo makkelijk zijn als een schrijf over Binary Option trading. U kunt zelfs de informatie in dit artikel gebruiken om u te helpen uitleggen als u dat nodig hebt. Met deze methode vertel je je publiek gewoon over Binary Option-handel en adviseert je dan je gekozen partner en stuurt je publiek naar hun pagina via je affiliate link die in je artikel wordt ingevoegd. Als u in uw uitleg eenvoudige termen hebt gebruikt, dan is dit de beste methode om degenen die ‚online willen verdienen‘ te richten. ‚
 • Reviews / Vergelijkingen – dit is een iets diepgaandere methode en kan behoren tot het bouwen van een nieuwe website of het toevoegen van pagina’s aan een bestaande. Als u een e-maillijst target, Facebook-pagina of Twitter-account, dan is het misschien in de vorm van een blogpostreeks. Deze strategie begint echt te betalen als u meerdere affiliate programma’s heeft aangesloten. Als u elk programma opnieuw beoordeelt en vergelijk, voegt u gewoon uw verbindingslink aan de onderkant van elke opschrift toe, en dan maakt u niet uit wie uw lezers ervoor kiezen om mee te gaan. U moet beloond worden met een commissie. Het andere voordeel van deze strategie is dat u onderwijs geeft over dit relatief nieuwe concept en begint uzelf op te zetten als deskundige in de Binary Options trading arena – wat betekent meer verkeer en meer provisies.

Waarom Binary Option makelaars promoten?

De wereld van Binary Options trading is spannend. Zodra u iemand heeft uitgelegd hoe het werkt, en ze realiseren de eenvoud en snelheid waarmee ze kunnen beginnen en beginnen met winst te verdienen, kunnen conversies veel makkelijker zijn dan via andere geaffilieerde producten.

De Binary Options-markt heeft sinds 2008 ongelooflijke groei ervaren, toen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft besloten dat Binary Options niet meer verhandeld moest worden op een uitwisseling en de komst van online handel.

Sindsdien is de groei exponentieel en beleefde na 2012 een sterke toename van de rente toen sommige jurisdicties de Binary Options-handel van een gokproduct in een financieel instrument herklassificeerde.

Zelfs als we gewoon kijken naar de Nadex, die een gereglementeerde Amerikaanse uitwisseling voor Binary Options is, kunnen we zien dat in het laatste jaar, bij het vergelijken van het tweede kwartaal (Q2) van 2016 met Q2 2015, het volume en het totaal aantal handelingen is Bijna 40% hoger. ‚De groei in het handelsvolume weerspiegelt het voortdurende mainstream enthousiasme voor beursverhandelde binaire opties en spreads‘.

Aangezien de Binary Options trading markt volwassen wordt en meer gereguleerd wordt, zal de groei doorgaan. Als u zichzelf kunt vestigen als een gerespecteerde bron van informatie, vergelijkingen, reviews of discussie op uw netwerk nu, dan is er een groot toekomstpotentieel voor uw bedrijf.

Er zijn tal van voordelen van het worden van een affiliate en het promoten van Binary Options trading naar uw publiek. Dit zijn enkele redenen waarom u goede reacties op uw promoties en hoge conversies krijgt:

 • Eenvoudige processen – vanaf het openen van een account om uw eerste handel te doen, actief in de Binary Options-markt, is heel eenvoudig. Accounts kunnen in enkele minuten online worden opgezet en de individuele makelaars die u bevordert hebben over het algemeen goede klantenondersteuning die bij het omzetten van uw publiek bij u past.
 • Onderwijsmateriaal – de meeste makelaars bieden gratis onderwijsmaterialen en demo accounts. Dit is een goed voorbeeld voor uw publiek, vooral als ze onseker zijn en meer willen weten over de markt. Hoewel het heel eenvoudig is om te begrijpen en te beginnen, is er ook veel onderwijs beschikbaar om hun kansen op succesvolle handelaar te verbeteren.
 • Scale of Complexity – deze markt doet een beroep op een breed scala aan groepen omdat handelaren zo betrokken kunnen zijn als ze willen. Als ze meer van een ‚gokken‘-type zijn dan kunnen ze meteen beginnen en hun transacties plaatsen. Voor degenen die zich beter in de gaten houden en ‚berekende beslissingen‘ voelen, is er echter veel onderwijs dat ze kunnen ondernemen om principes over de financiële markten of een specifieke commoditeit te leren die zij willen verhandelen. Dit opbouwt weer vertrouwen en stimuleert hen over het vooruitzicht van de handel via Binary Options.
 • Concurrentie – als de markt groeit wordt het concurrerender en makelaars bieden allerlei promoties om nieuwe klanten aan te trekken. Hoe meer aanbiedingen er zijn, hoe waarschijnlijker uw lezer zich zal registreren om te verhandelen met een van uw affiliate makelaars.
 • Trading System – lage handelsgrootte (lage minimum deposito’s en handelswaarden), hoge rendementen (tot 90%), beperkt risico (uw potentiële verlies is bekend en ingesteld aan het begin van de handel) en kortlopende handelsperiodes (vanaf 60 Seconden) werken allemaal om een handelsproduct te creëren dat zeer aantrekkelijk is voor een breed scala aan verschillende mensen.

Soorten commissies

Er zijn meerdere manieren waarop u een inkomsten kunt verdienen als een partner van deze makelaars. U moet beslissen welk type inkomsten uw behoeften het beste past en dan vergelijken welke methoden worden aangeboden door elke makelaar.

 • CPA (Kosten per acquisitie) – u krijgt een bepaald bedrag voor elke nieuwe klant die zich bij de makelaar aanmeldt nadat u uw link hebt gebruikt. De omzet daadwerkelijk verschilt tussen bedrijven, maar u ziet vaak $ 200 – $ 400 per acquisitie. Een belangrijk ding om te achterhalen is hoe je lezer wordt gevolgd (hoe de ‚cookie‘ wordt behandeld) – wat betekent dat als iemand je link gebruikt maar uiteindelijk een paar weken later opkomt, word je nog steeds betaald? Sommige bedrijven bieden ‚voor altijd cookies‘, wat betekent dat u op elk moment in de toekomst, indien die persoon zich inschrijft, uw commissie ontvangt.
 • CPL (Cost per Lead) – vergelijkbaar met CPA, kost per lood een vast bedrag per lood aan het bedrijf. Dit genereert doorgaans een kleinere vergoeding van ongeveer $ 10- $ 40 per lood, maar niet veel programma’s bieden dit soort commissiestructuur aan.
 • Opbrengst Aandeel – deze deal beloont u voor elke handel die de investeerder in die toekomst maakt met die makelaardij. Het tarief is meestal ongeveer 35% -40% en is ofwel gebaseerd op nieuwe deposito’s of netto-opbrengsten gegenereerd door de belegger.
 • Hybrid – dit is een mix van de CPA- of CPL- en Revenue Share-opties. Over het algemeen ontvangt u voor elke acquisitie een kleinere lompsombedrag en een lager percentage opbrengst voor het inkomen aandeel. Dit kan ongeveer $ 150 per CPA zijn en 20% inkomsten delen.

Hoeveel is het mogelijk om te verdienen?

Het is erg moeilijk om te schatten hoeveel u kunt verdienen vanwege alle wisselende factoren – hoe groot uw publiek is, hoe succesvol uw promoties zijn, welke aangesloten programma u aansluiten en welke commissie structuur u kiest.

Om redenen, laten we zeggen dat u 10.000 bezoekers per maand heeft en 0,1% van hen omzet naar een klant voor uw gekozen affiliate programma dat u $ 300 CPA betaalt. Dit betekent dat u elke maand 10 personen omzet in handelaren voor uw makelaar en ontvangt provisies van 10 * $ 300 = $ 3.000.

Het wordt moeilijker om potentiële inkomsten te voorspellen onder inkomsten delen of hybride commissie structuren, maar heb een afspraak met deze vergelijking op basis van uw eigen publiek grootte, conversie tarief en commissie details. Je zou misschien wel verbaasd zijn.

Wat moet u overwegen bij het kiezen van een Binary Options affiliate programma?

Gefeliciteerd met het tot nu toe. Nu u een goed inzicht heeft in wat Binary Options eigenlijk zijn en hoe de verschillende affiliate programma’s werken, is het tijd om te bouwen en het juiste programma (s) voor u te identificeren.

U kunt onze lijst met vertrouwde affiliate makelaars bezoeken om ze te vergelijken met uw nieuwe kennis.

Onthoud dat de belangrijkste punten om uit te kijken zijn:

Locatie – of het programma wettelijk toegestaan ​​is om diensten aan klanten in de VS te bieden als dat zo is waar je publiek is.
Beoordelingen – lees zoveel mogelijk over elke broker om ervoor te zorgen dat u begrijpt hoe ze werken en wat hun track record is.
Ondersteuning en klantenservice – hoe makkelijk is het om te werken met elk bedrijf en op welke serviceniveau bieden zij aan de klanten die u hun weg stuurt.
En ten slotte commissie – welke betalingsstructuren worden aangeboden en wat zijn de tarieven. Hoe is dit vergelijkbaar met wat je nodig hebt?
Als u openhartig bent en onthoudt om elke makelaar te onderzoeken met behulp van de punten die we hier hebben behandeld, moet u zich zeer vertrouwen voelen als een affiliate partner voor een vertrouwde Binary Options brokerage, en klaar om te beginnen met het omzetten van uw hard verdiende publiek In echte dollarrendementen.

The post Binary Option Affiliate Marketing – Binaire optie affiliate marketing appeared first on forexbinaryoption.de.

forexbinaryoption.de

http://forexbinaryoption.de